STADSNIEUWS | ZOUDEN INDIAANSE REGENDANSJES HET TOERISME IN PATTAYA DOEN WEDERKEREN?

0
234

~EEN REGENDANSJE DOEN~

(Betere tijden bij de goden proberen af te dwingen)


PATTAYA:- Het was een bereslechte week voor Pattaya -maar ook de andere toeristensteden in Thailand, maar de Indiase gemeenschap is vastbesloten om dat allemaal te veranderen

Zij menen dat met het inspireren van hun landgenoten en vrouwen om Thailand te bezoeken het land zal helpen uit de toeristische malaise te komen.

Eerder in de week werden zowel Pattaya als Phuket beschreven als leeggestroomd en vrijwel verstoken van enig buitenlands leven, aangezien het toerisme jaar op jaar met 30% was afgenomen, waardoor dit een vreselijk laagseizoen werd.

Maar gisteravond werd het beroemde red light district van Pattaya in Walking Street getransformeerd in een klein beetje Mumbai met wat Bollywood-razzamatazz om dingen op te vrolijken.

Ongeveer 200 Indiase ondernemers met de groep “Bhangra en Dholtasha” maakte onderleiding van Mr. Naveen Arora en Mr. Himanshu Kaushik een (regen) dansje.

De redactie van Pattaya UpDaTe News schreef dat het een vrolijke voorstelling was, waarbij Thaise en buitenlandse toeristen hun telefoon ter voorschijn haalde om wat leuke foto’s te maken.

De organisatie vertelde tegen onze verslaggever dat ze meer Indiërs zo ver wilde krijgen om Pattaya te bezoeken om te helpen met de teruggang van het toerisme in het laagseizoen.

Eerder in de week publiceerde Olleke Bolleke het nieuws, dat Pattaya, ooit een topbestemming voor entertainmentminnende Europeanen zijn dieptepunt had bereikt, vergelijkbare beoordelingen kwamen van bedrijfsleiders in Phuket.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Update Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya Update Nieuws