STADSNIEUWS | WERKNEMER UIT MYANMAR RAAKT ZIJN ARM KWIJT IN EEN PLASTIC RECYCLINGMACHINE IN PATTAYA

0
152

~VAN HET STOKJE VALLEN~

(Het bewustzijn verliezen)


PATTAYA:- Als uw nieuwsbeer hieraan denkt zou hij kippenvel kunnen krijgen, maar hij zal toch even zijn best doen om voor u het artikeltje van Ruk Siam News vertalen.

Een 29-jarige fabrieksarbeider bij een kunststofrecyclingfabriek in de buurt van Pattaya werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij zijn rechterarm in een verpulver-machine terecht kwam.

De vrijwilligers van de Sawang Boriboon stichting reden na de melding met grote spoed naar de fabriek in Nong Palai, een subdistrict nabij Pattaya, daar troffen ze khun Kinsan aan, hij zat tot aan de elleboog vast in de machine.

De Sawang Boriboon ambulancebroeders gaven hem een een verdovingsmasker en slaagden erin om zijn arm te verwijderen. Maar het ledemaat was gruwelijk vermorzeld, de botten knerpten en was bijna los van zijn romp.

Hij werd met spoed naar het Bang Lamung-ziekenhuis gebracht.

Zijn collega’s vertelden dat khun Kinsan aan een plastic vleesmolen stond en per ongeluk met zijn arm in de machine terecht kwam. Voordat de ambulancebroeders arriveerde, was khun Kinsan al van zijn stokje gevallen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Ruk Siam News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Ruk Siam New