STADSNIEUWS | TRAGEDIE IN BELGISCH THAIS GEZIN IN PATTAYA WANNEER ZWARE POORT 15-JARIGE JONGEN VERPLETTERD

0
868

~DIT WENS JE JE ERGSTE VIJAND NIET TOE~

(Een gruwelijk gebeuren)


PATTAYA:- In deze kustplaats heeft sinds gisteren bij een Thais / Belgisch gezin verschrikkelijk incident voorgedaan, de aangenomen 15-jarige zoon van de Belgische expat kwam daarbij om het leven.

De 61-jarige Belgische man, die in de Thaise media Mr. Barths (naam getranscribeerd van Thai), was gescheiden van zijn Thaise vrouw. Echter was hun contact onderling zodanig dat ze elkaar regelmatig ontmoette. Gisteren was hij met zijn Thaise ex-vrouw en stiefzoon ‘Em’ Pattaya ingegaan om Songkran te vieren.

Eenmaal thuis gekomen, haperde de toegangspoort en vroeg de heer Barths zijn stiefzoon Em om hem te helpen bij het repareren van een defecte elektrische poort. Maar ongelukkiger wijze viel de poort plots op hen. De heer Barths liep een lichte beenblessure op, maar de jongen kreeg het volledige gewicht van de zware poort op zich en overleefde het niet.

De Belgische stiefvader probeerde wanhopig de poort op te tillen met de hulp van mensen eromheen, maar de poort was veel te zwaar.

Kapitein Prakasit Paladech van de politie Pattaya en de medici van het Sawang Boriboon arriveerde ter plekke maar konden niets anders doen, dan de jongen dood te verklaren. Dit tragische ongeluk zou zich bij het huis van de Belg in Nong Plong Lai hebben voorgedaan.

De 41-jarige moeder moeder van de jongen, khun Phairin, is begrijpelijkerwijze totaal overstuur en had een stortvloed van tranen, onderwijl werd meneer Barths door de politie ondervraagd.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews