STADSNIEUWS | THAISE AUTORITEITEN GAAT DE MASSAGESALON IN PATTAYA VERVOLGEN WEGENS DE DOOD VAN EEN SPAANSE TOERIST

0
412

~ALLE DINGEN HEBBEN EEN EINDE~

(Aan alle vreugde komt een eind)


PATTAYA:- De Thaise afdeling voor volksgezondheid is ingesteld om de massagesalon te vervolgen waar eerder deze week een Spaanse man stierf terwijl hij een “oliemassage” kreeg.

In een eerdere publicatie van Olleke Bolleke in Thailand was te lezen dat de Spaanse signõr Vincente Fernandez naar een massageshop in het centrum van Pattaya was gekomen om een laatste massage te krijgen voor hij weer naar Spanje zou vertrekken, dit keer onderging Vincente een “buikmassage”.

Dr. Natthawut Prasertsiripong van de Thaise volksgezondheid dienst maakte bekend dat uit onderzoek was gebleken dat de betreffende massagesalon niet het recht had om te adverteren als een gezondheidsmassageshop en geen licentie had voor gezondheidsmassage.

Bovendien was de enige die niet gekwalificeerd was om een ​​gezondheidsmassage te geven juist degene die de Spaanse man zijn behandeling had gegeven.

De winkel, genaamd Lotus Massage, krijgt een boete van 40.000 baht voor de onterechte reclame voor een gezondheidsmassage en de eigenaar kan voor zes maanden in de bak belanden en / of een boete van 50.000 baht wegens het niet hebben van de vereiste vergunning.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PhotosStock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews