STADSNIEUWS | STRANDVERKOPER VAN JOMTIEN NEEMT HET OP VOOR ZIJN GEWAARDEERDE COLLEGA SOMCHAI DE BANANENBOOT VERHUURDER

0
337

~LIEF EN LEED DELEN~

(Alles met elkaar delen)


PATTAYA:- Op de Thaise sociale media is tumult ontstaan over de praktijken van een bananenboot verhuurder. Hij zou zijn bananenboot verhuurd hebben aan khun Kitcha Thommawong, zij had de boot voor 600 Baht gehuurd om haar kinderen met vriendjes een kwartier over de zee te laten rossen.De kapitein die de bananenboot voortrok hield het na 5 minuten voor gezien en stuurde terug naar de wal.

De moeder van de kinderen was zo furieus dat ze de sociale media opzocht om haar beklag te doen waarbij zij van haar hart geen moordkuil maakte en liet weten dat er geen toeristen op het strand van Jomtien aanwezig waren vanwege de praktijken van jullie “bast @@ ds”.

Het is natuurlijk ook zeer merkwaardig om 600 Baht te vragen voor een ontspanning die in een tijd van een scheet en een knikker voorbij is, ik schrijf het maar even in ongezouten Nederlands.

Al met al, kwamen na het verschijnen van dit tumult op Facebook de verslaggevers als beren op de honing af en gingen naar het gebied bij The Pat hotel in Jomtien om het een en ander te onderzoeken.

De kapitein van de bananenboot was nergens te bekennen, daar waren de plaatselijke autoriteiten ook al achtergekomen, maar men heeft aangegeven dat de onderste steen boven moet komen.

Een 44-jarige strandstoel verhuurder, khun Wallop Ekwong, vertelde dat het allemaal niet waar was. Volgens hem was het een groep van acht toeristen waren, vier kinderen en vier volwassenen.

De volwassenen hadden om de prijs gevraagd en hoe lang hun kinderen op de rit zouden komen. Ze kregen te horen dat ze 10 tot 15 minuten zouden krijgen, waarna de bananenboot met een speedboot voortgetrokken zou worden.

De toeristen maakte de deal rond, zei Wallop. Aangezien de passagiers op bananenboot slechts kinderen waren, was het niet intens maar ze kregen meer dan tien minuten zoals afgesproken.

Er waren op dat moment geen problemen en hij was net zo verrast als iedereen toen de negatieve berichten online verschenen omdat de verhuurder van de bananenboot dit niet verdiende.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Sophon-kabel
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Sophon-kabel