STADSNIEUWS |RUSSISCHE VROUW IN PATTAYA GEARRESTEERD VOOR EEN LEENFRAUDE VAN 6,5 MILJOEN BAHT IN HAAR VADERLAND

0
183

~ZE ZAL WEL BETALEN ALS DE PAUS EEN GEUS WORDT~

(Ze zal het nooit van haar leven betalen)


PATTAYA:- De Immigratiepolitie van Chonburi heeft een Russische vrouw gearresteerd omdat ze naar verluidt een landgenoot voor 6.5 miljoen Baht had bedrogen voordat ze naar Thailand vluchtte.

Mrs. Ksenia Podosyan, werd gearresteerd op verzoek van de Russische ambassade, zo vertelde majoor generaal Artchayon Kraithong, commandant op het immigratiekantoor van Chonburi deze middag tijdens een persconferentie in Soi 5 van de Jomtien beach.

De Russische ambassade vertelde het immigratiebureau dat Mrs. Podosyan gezocht werd onder een aanhoudingsbevel uitgevaardigd door een Russische rechtbank voor het in gebreke blijven op een lening ter waarde van 6,5 miljoen Baht in 2013 voordat ze naar Thailand vluchtte.

Het immigratiebureau ontdekte dat Mrs. Podosyan vier jaar als werknemer bij een exportfirma in Chonburi had gewerkt voordat zij het bedrijf als haar eigendom overnam.

Generaal Artchayon verklaarde dat het toeristenbureau het visum van Mrs. Podosyan heeft ingetrokken en dat ze naar Rusland zal worden gedeporteerd.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation