STADSNIEUWS | PATTAYA ZET VAART ACHTER HET PROBLEEM VAN DE AFSTERVENDE PALMBOMEN OP DE STRANDPROMENADE VAN JOMTIEN

0
294

~DAT ZAL ZIJN EIGEN DOOD WEL STERVEN~

(Dat gaat vanzelf dood)


PATTAYA:- Gisteren publiceerde Olleke Bolleke een klein stukje over de verwaarlozing van de onlangs opgepimpte strandboulevard van Jomtien. Verschillende lokale bewoners en expats hadden geklaagd over het feit dat de pas aangeplante bomen aan het afsterven waren.

Naar aanleiding van deze klachten kwam afgelopen weekend een delegatie van het gemeentehuis een kijkje nemen. Ook zij schrokken enigszins over dode en stervende palmbomen op het strand van Jomtien.

Het stads bestuur liet er geen gras overgroeien en hebben onmiddellijk gehandeld, intussen zijn de dode takken verwijderd en zou men contact opnemen met Nong Nooch Garden, de tuinarchitect die de maandenlange metamorfose van de strandboulevard gerealiseerd heeft. De vraag is hoe is het mogelijk dat op zo’n kort termijn, de bomen kunnen afsterven.

Voor het adequaat handelen van de gemeente Pattaya kan Olleke Bolleke alleen maar zijn waardering uitspreken. Ook de lokale bevolking was onder de indruk van dit snelle handelen, een dag nadat de strandboulevard was geïnspecteerd, zo snel aan het werk, dat bewijst wel dat de gemeenteambtenaren het probleem serieus namen.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews