STADSNIEUWS | ONDERZOEK OPGESTART NAAR DE TOEDRACHT VAN DE DODELIJKE SCHIETPARTIJ OP EEN HOTEL CHEF-KOK IN NAKLA

0
288

~TOT OP HET BOT UITZOEKEN~

(Zeer grondig uitzoeken)


PATTAYA:- Onze correspondent liet weten dat er vier getuigen zijn geïnterviewd na een dodelijke schietpartij door een politieagent op het parkeerterrein van een hotel in Naklua, eerder dit afgelopen weekend.

Een chef-kok gewapend met een aanzetstaal werd in het hoofd geschoten nadat hij zich blijkbaar tegen arrestatie had verzet.

Twee patrouilleofficieren hadden gereageerd op een oproep dat een chef-kok met een mes (wat later een aanzetstaal bleek te zijn) het New Seaview Resort Hotel in Na Klua Soi 18 was binnengekomen.

Het betrof een 35-jarige man, khun Prajakchai Siriwech, de politieagenten die op de oproep reageerden waren sergeant Rungniran en korporaal Natthawut.

De agenten wilde de man tot kalmte manen en bevolen de chef-kok het aanzetstaal neer te leggen, wat hij deed. Terwijl de sergeant naar binnen ging om de verdachte te boeien, pakte hij het aanzetstaal op en ging de politieagent te lijf, die zich probeerde te verdedigen met zijn wapenstok.

De agent werd in de rechterhand geraakt en verloor de wapenstok die wegvloog, waarna de sergeant zijn 9 mm-pistool trok en hem neerschoot, hij overleed later aan de verwondingen in zijn hoofd.

De verdachte was in 2012 veroordeeld voor het bezit van drugs in de provincie Bung Kan.

Een volledig onderzoek met vier mensen ter plaatse is aan de gang.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Naew Na
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Naew Na