STADSNIEUWS | NAAR VERLUIDT ZOU EEN POLITIEAGENT UIT ZELFVERDEDIGING EEN HOTELKOK IN PATTAYA DOODGESCHOTEN HEBBEN

0
433

~WIE ZIJN KLOMP BREEK SCHIET MAKKELIJK UIT ZIJN SLOF~

(Teleurgestelde mensen worden makkelijk boos)


PATTAYA:- In de Pattaya News was te lezen dat een politieagent afgelopen zaterdagmorgen uit zelfverdediging een chef-kok van een hotel doodgeschoten hebben.

Luitenant Aris Puangsai verbonden aan het politiekorps van Pattaya werd om 02.00 uur op de hoogte gesteld van een incident bij een hotel in Soi Wong Amart in de buurgemeente Naklua.

De politie- en hulpdiensten arriveerden op de parkeerplaats voor het hotel om het lichaam van de 35-jarige Prajakchai Siriwet aan te treffen, die chef-kok in het hotel was.

De man was in het hoofd geschoten, een keukenmes, een aanzetstaal en twee gebruikte kogelpatronen werden in de buurt gevonden.

De oudere broer van het slachtoffer, khun Prajakchai vertelde tegen onze correspondent dat het hotelpersoneel hem vertelt had dat zijn broer naar het hotelkantoor was om zijn salaris te vragen. Hij had het aanzetstaal meegenomen, naar verluidt ontstond er een geschil over het salaris waarna de situatie in ijl tempo escaleerde.

Het receptiepersoneel belde de politie omdat de chef-kok niet kalmeerde, toen de politie arriveerde vroegen zij khun Prajakchai om zijn wapen te laten zakken en in eerste instantie deed hij dat.

Volgens de politie richtte de chef-kok zich plots naar de politieagenten, waarvan één agent zich zodanig bedreigd voelde dat hij op khun Prajakchai twee schoten afvuurde, met de dood tot gevolg.

De politieagent heeft beweerd dat het zelfverdediging was. Een speciale afdeling van de politie zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The Pattaya News