STADSNIEUWS | MEDEWERKERS VAN NONG NOOCH GARDEN BEZOEKEN LUCHTHAVEN SINGAPORE OM IN PATTAYA EEN DERGELIJKE DRIJVENDE TUIN NA TE MAKEN

0
230

~EEN PLAN DE CAMPAGNE MAKEN~

(Een goed plan maken)


PATTAYA – SINGAPORE:- Nong Nooch Tropical Garden, een populaire toeristische attractie onder de rook van Pattaya heeft zijn ingenieurs en experts eropuit gestuurd om Jewel Changi Airport te bezoeken en te bestuderen, een natuur-entertainment- en winkelcomplex aan de natuurzijde van Changi Airport in Singapore.

De president van Nong Nooch Tropical Garden, khun Kampol Tansajja, leidde de delegatie om de tuinen langs de baai te bestuderen met plannen om een ​​soortgelijke drijvende tuin in Thailand te creëren voor het plezier van Thaise en buitenlandse bezoekers welke het hele jaar door te bezoeken is. Het idee werd gewekt bij Dubai Miracle Garden 2019 in Dubai van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Khun Kampol legde uit dat de Singaporese tuin in het gebouw dat de “parel” van de luchthaven wordt genoemd. De nieuwe terminal is een multifunctionele structuur met winkels, ’s werelds grootste overdekte waterval en een binnenbos. De waterval valt op 40 meter van het dak van de structuur en vormt een aanvulling op het Canopy Park op de vijfde verdieping van de terminal, waar de Shiseido Forest Valley zich bevindt.

The Gardens by the Bay is een bekende attractie in Singapore geworden. De senior director of operations van de tuinen ontving de Thaise delegatie en legde uit dat de plot twee glaszones omvat, namelijk de Flower Zone en Cloud Forest. De tuinen omvatten ook een cactuszone en de Super Tree, die een verticale tuin is. De attractie is nu acht jaar actief en omvat planten die zijn besteld bij Nong Nooch Tropical Garden.

Khun Kampol zei dat zijn bezoek was om lessen te trekken uit de tuin om de eigen drijvende tuin van Nong Nooch te creëren. Hierdoor kunnen toeristen het hele jaar door genieten van de tropische tuin van Nong Nooch.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thaivisa
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Thaivisa