STADSNIEUWS | KUNT U ZICH DIT NOG HERINNEREN ? PAS GEKREGEN GOUDEN KETTING BIJ THAISE VROUW VAN DE HALS GERUKT

0
363

~DIEVEN MET DIEVEN VANGEN~

(Mensen die niet eerlijk zijn of gemeen, moet je op dezelfde manier ook behandelen)


PATTAYA:- De politie van Pattaya liet vanmiddag weten dat ze twee Thaise mannen hadden gearresteerd omdat ze naar verluidt een gouden ketting van een vrouw in de stad hadden afgegrist.

De hoofdcommissaris van politie, Kolonel Apichai Krobphet vertelde dat de 26-jarige Narit Khunnane en de 21-jarige Charoonwitthaya Sawadeekit gisteren bij een motorreparatiewerkplaats in het Moo 10-dorp in Tambon Nong Yai waren gearresteerd.

De twee werden beschuldigd het rijdend snatchen van een gouden ketting bij hun slachtoffer, de 27-jarige Wiphaporn Sonsomnuek.

De twee zouden op 5 januari j.l. bij haar een gouden ketting ter waarde van 28.000 Baht hebben afgerukt. Het slachtoffer reed na middernacht op de Thepprasit Road en was op weg naar het strand van Pattaya.

De vrouw was eg ontdaan van deze misselijke diefstal temeer daar zij de gouden ketting van haar oude vader als een nieuwjaarscadeau had gekregen.

De politie traceerde de twee criminelen aan de hand van beelden van beveiligingscamera’s.

Daarnaast werd khun Narit geconfronteerd op de beschuldiging van een verkrachting van een Chinese toeriste op 21 oktober vorig jaar maar werd toen op borgtocht vrijgelaten.

O ja, ik zou het bijna vergeten, ze heeft de gouden ketting weer terug!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation