STADSNIEUWS | KOREAANSE POOIER IN PATTAYA GEARRESTEERD MET EEN VISUM OVERSCHRIJDING

0
225

~BEN JE HOER OF DIEF, HEB JE GELD, IK HEB JE LIEF~

(Als ik maar verdienen kan)


PATTAYA:- De politie in Pattaya heeft de arrestatie aangekondigd van een 43-jarige Zuid-Koreaanse man die in zijn vaderland gezocht werd voor het uitbuiten van Thaise dames.

De politie van Zuid- Korea had voor de 43-jarige Kim Giheon een internationaal arrestatiebevel uitgegeven voor het runnen van een huis van lichte zeden, in plat Nederlands: een hoerenkast dus.

De redactie van 77jowo meldde dat hij betrokken was geweest bij het ronselen van Thaise vrouwen om in juni 2018 in Zuid Korea te gaan werken.

Het hoofd van de wijkgemeente Nongprue, kolonel Chitdecha Songhong vertelde tegen de pers dat de Thaise politie reageerde op informatie, welke ontvangen was van de Zuid-Koreaanse ambassade in Bangkok.

Er werd ontdekt dat Kim in zowel Pattaya als Bangkok onder de radar hield.

De politie ontdekte dat hij deze week in het Four Wings Hotel in Sukhumvit Road Soi 26, Bangkok zat, toen de recherche het Gogung-restaurant binnenkwam, was hij net aan het eten.

Toen hem gevraagd werd zijn paspoort te tonen, bleek dat mr. Kim via Nong Khai Thailand binnengekomen was en dat zijn tegen het einde van vorig jaar zou verlopen, hetgeen neerkomt op een overstay van 196 dagen.

De Thaise autoriteiten bereiden zich voor om Kim te deporteren, zodat hij in Zuid-Korea aangeklaagd kan woorden voor het uitbuiten van mensen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: 77jowo
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: 77jowo