STADSNIEUWS | JONGE BINK VAN 15 JAAR DOOR EEN PERSONENAUTO OP DE SNELWEG AANGEREDEN EN OVERLEDEN

0
394

~TRIEST NIEUWS~


PATTAYA:- Als uw nieuwsbeer dergelijk nieuws aan zijn lezers bekend gaat maken, bekruipt hem altijd een naar gevoel, in dit geval zelfs een zeer triest geval wanneer een jonge bink aan het einde van zijn leven moet komen op de snelweg van Pattaya in de middle van know where.

Daar werd deze vroege morgen om 02:00 uur een 15-jarige Thaise tiener alleen geïdentificeerd als khun Thongchai op de snelweg werd gevonden, de jongen bleek te zijn overleden nadat bleek dat hij was aangereden door een auto.

Een rode Honda-motor waarvan zijn familie opmerkte dat die hem toebehoorde, stond aan de kant van de snelweg geparkeerd. Het is onduidelijk wat er gebeurde is omdat er geen getuigen waren en degene die de jongen heeft aangereden, is niet gestopt en was ervan door gegaan, ook heeft er zich niemand bij de politie gemeld.

De politie zal de beelden van de nabij gehangen camera’s gaan bekijken onderzoeken om erachter te komen wat er precies is gebeurd en waarom het leek alsof de tiener in het verkeer verongelukt was.

Zijn moeder werd ter plaatse gebracht en raakte verteerd door verdriet en is niet in staat om met de politie of autoriteiten te praten.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews