STADSNIEUWS | GISTEREN EEN FLINKE VECHTPARTIJ BIJ HOOTERS PATTAYA WAAR STEEKWAPENS AAN TE PAS KWAMEN

0
1078

~VECHTEN DAT DE KRAAIEN OM DE BROKKEN KOMEN~

(Hevig vechten)


PATTAYA:- Gisteravond om 22:00 uur kwamen twee rivaliserende groepen Thaise mannen elkaar tegen voor het Hooters Restaurant op Beach Road, waarna het niet lang duurde of ze lagen met elkaar massaal in de clinch waarbij ook steekwapens bij gebruikt werden.

De ruzie resulteerde in het feit dat vier mannen met ernstige steekwonden naar het ziekenhuis gebracht moesten worden. Verscheidene mannen lagen in plassen bloed op het trottoir voor het restaurant waarbij de toeristen en klanten van Hooters bijna verplicht waren om naar te kijken.

Voor alle duidelijkheid, de mannen waren geen klanten van het Hooters, maar hadden het tijdens het drinken op het strand tegenover het politiebureau met elkaar aan de stok gekregen.

De hoofdcommissaris van de politie, zat er bekant met zijn neus bovenop, maar arriveerde snel ter plaatse toen de eerste telefoontjes over de massale vechtpartij bij de wachtcommandant binnenkwamen.

Wat betreft de vier gewonden, deze zijn naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht om daar te worden behandeld en ondervraagd door politieagenten. Na afronding van de behandeling heeft de politie de mannen in verzekerde bewaring genomen om het incident verder te onderzoeken. De politie verklaart dat er verschillende mannen die betrokken bij de vechtpartij waren de scène wisten ontvluchtten, maar de politie wist wie het waren en zijn op dit moment naar hen op zoek.

De foto’s zijn van onze verslaggevers die de politie naar de scène hebben begeleid. Als u aanwezig was of beeldmateriaal van de vechtpartij heeft, neem dan even contact met ons op.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaMail