STADSNIEUWS |GEHANDICAPTE AMERIKAAN BEWEERT IN PATTAYA DOOR TAXICHAUFFEUR BESTOLEN TE ZIJN, MAAR DE POLITIE TREKT DIT IN TWIJFEL

0
189

~ERGENS GEEN SIKKEPIT VAN GELOVEN~

(Als je ergens geen sikkepit van gelooft, geloof je er helemaal niets van)


PATTAYA:- Een video opname liet de nasleep zien van wat een 58-jarige Amerikaanse man beweerde de slachtoffer te zijn van een overval bij een filiaal van 7/Eleven op de Rum Pho-markt in (Jomtien) Pattaya.

Mister Homer Break Kemper beweerde dat hij 2000 baht verloren, maar zei tegelijkertijd “het maakte ook niet uit hoeveel”. Hij noemde ook het verlies van de gezondheid van groter belang was dan geld en kon zich alleen voortbewegen met een looprek.

Maar verdere details konden niet worden bevestigd, Homer hield een blikje Leo bier in zijn handen en was duidelijk dronken.

SanookNews zei dat hij zijn 36-jarige Cambodjaanse vriendin Porn, vertelde dat hij het Thaise geld en 500 dollar kwijt was, ook zouden er vier creditcards ontbreken.

Toen de medewerkers van de Sawang Boriboon stichting probeerden het slachtoffer naar het ziekenhuis te krijgen, schreeuwde het uit als een mager varken.

Hij had wonden aan zijn been, knie en arm.

De 37-jarige Thaise khun Pongsak dat hij een man uit een auto had zien stappen die naar de geldautomaat wilde gaan. Daarna kwam het slachtoffer uit de auto en beide mannen kwamen de winkel binnen.

De chauffeur vluchtte vervolgens en Homer was niet in staat om hem te achtervolgen omdat hij problemen heeft met lopen en viel vervolgens omver.

Een commissaris de stadspolitie, kolonel Netthithorn Ratanasuchanan zei dat het moeilijk was om het verhaal van het slachtoffer te geloven. Hij was erg dronken en waarom zou een taxichauffeur hem aanvallen in een winkel waar sprake is van volledige CCTV-dekking, zei de commissaris.

De beelden van de CCTV beveiliging installatie moeten nog bekeken worden.In de video gepost op Youtube door Siam Chon News suggereerde de kop dat de taxi een “zwarte taxi” was – dit suggereert dat het geen reguliere taxi was maar een andere dienst.

Olleke Bolleke zal hier meer over publiceren waneer er informatie vrijkomt na het bekijken van de CCTV Beelden.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews