STADSNIEUWS | FIKS VERKEERSINCIDENT IN PATTAYA DEZE MORGEN LOOPT WONDERWEL GOED AF

0
460

~EEN ENGELTJE OP JE SCHOUDER HEBBEN~

(Alle geluk van de wereld gehad hebben)


PATTAYA:- Een taxichauffeur en een Indiase man hadden vanmorgen allebei een engeltje op de schouder nadat een een auto tegen de middenberm aanreed, vervolgens tegen een lantaarnpaal botste en waarna met een klap op een taxi tot stilstand kwam.

Het ongeluk gebeurde vanmorgen rond 6 uur ’s morgens op het kruispunt van de Grand Condominium in Pattaya.

Kapitein Chanan Ketbua van de verkeerspolitie Pattaya verscheen al snel met de leden van de Sawang Boriboon-stichting in zijn kielzog ter plaatse. Ze troffen daar een Mitsubishi sedan met kentekenplaten uit Bangkok aan, die op een taxi terecht was gekomen, ook van de taxi was weinig meer over.

Mr. Surinder Singh, een automobilist uit India, had slechts een lichte blessure en weigerde een ziekenhuisbezoek af te leggen.

De 50-jarige taxichauffeur Phanthip Lesasmat, vertelde dat hij voor het verkeerslicht moest wachten toen plots de Mitsubishi sedan op hem afkwam, gelukkig mankeerde deze man ook niets.

Meneer Singh werd gearresteerd en naar het politiebureau van Pattaya gebracht.

Het Pattaya-nieuws citeerde de verklaring van de politie, die bekend maakte dat dit een geval was van in slaap vallen achter het stuur of dronken rijden.

Er zou een test op het gebruik van alcohol bij de Indiase man
uitgevoerd worden.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News