STADSNIEUWS | FARANG KIJK NIET OP OF OM WANNEER HIJ DE SECOND ROAD VAN PATTAYA OP KART EN RIJDT EEN THAISE BROMFIETSER OMVER

0
189

~HIJ HEEFT HET VERKORVEN~

(Hij heeft het verbruid)


PATTAYA:- De Thaise media Sanook was er snel bij om een ​​westerse chauffeur de schuld te geven die volgens hen blindelings een kruispunt kwam oprijden en een Thaise man op een motor aanreed.

Het ongeluk gebeurde nabij de kruising van Wat Chai op de Second Road en de South Road. De politie trof een beschadigde rode Volvo met een kenteken uit Bangkok aan, het voertuig werd door de 56-jarige Patrick Guy Felio bestuurd, die keurig op de politie wachtte.

Op het wegdek lag de motorfiets, een HondaZoomer-X van de 56 jaar oude khun Chaimongkhon.

De Thaise man had een verwonding aan de linkerkant van zijn ribbenkast en schaafwonden op verschillende plekken op zijn lichaam. Hij werd door de reddingsstichting van Sawang Boriboon naar het ziekenhuis gebracht.

Voordat hij vertrok, vertelde hij de verslaggevers dat hij normaal langs de weg reed toen de rode auto plotseling de kruising opkwam rijden en hem aanreed, terwijl de verkeerslichten op het kruispunt gewoon werkte.

In hun kop gebruikte de redactie van SanookNews een uitdrukking die aangaf dat de buitenlander blindelings uit de zijstraat kwam rijden zonder op of om te kijken, de buitenlanders nam de schuld op zich, maar de politie heeft aangegeven een onderzoekje op te willen starten.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews