STADSNIEUWS | ENGELSMAN MAAKT OP DE THEPPRASIT ROAD EEN ONGELUKKIGE MANOEUVRE WAARBIJ TWEE THAIS GEWOND RAAKTE

0
282

~MEN MOET RIJDEN EN OMZIEN~

(Men moet voorzichtig te werk gaan)


PATTAYA:- Afgelopen nacht werd de politie van Pattaya erbij geroepen nadat een Engelsman in een auto een ongelukkige U-turn maakte waar net op moment twee Thaise jongens passeerden, de twee jongens raakte gewond bij deze ongelukkige manoeuvre.

Politie luitenant Aris Phuangsawai en het personeel van de stichting Sawang Boriboon waren ter plaatse en troffen daar midden op de weg een Honda City met kentekenplaten uit Chonburi aan, het voertuig had schade aan de rechter achterkant.

De bestuurder werd genoemd als 34-jarige Samuel Matthew Stonard.

Op het asfalt stond een Yamaha Spark met een kenteken uiy Ayuthaya en twee Thaise mensen, een man en een vrouw. Ze werden genoemd als Chalermphon Pongketrakarn, 35, en Khamyat Dechabun, 44.

Nadat ze ter plaatse de eerste hulp hadden kregen, werden ze naar het Bang Lamung-ziekenhuis gebracht om verder behandeld te worden.

Khun Chalermphon zei dat hij op weg naar Sukhumvit Road was toen de personenauto een plotselinge en onverwachte manoeuvre nam. Hij was niet in staat om op tijd te remmen en werd door de auto geraakt.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News