STADSNIEUWS | EEN GROTE THAISE GRAP, DE THAISE BEVOLKING SPOT OVER DE TITEL: “PATTAYA 5G SMART CITY”

0
378

~TUSSEN SERVET EN TAFELLAKEN ZIJN~

(Niet bij de kleintjes maar ook niet bij de groten horen)


THAILAND:- De Thaise bevolking schampt op internet minachting over de plannen om het nieuwe 5G-netwerk im Pattaya te introduceren.Het Ministerie van Digitale Economie en Samenleving is druk bezig een overeenkomst met Pattaya-burgemeester Sonthaya Khunpluem na te streven om een ​​proef van het 5G-netwerk langs het strand van Pattaya in te voeren.

In een opbeurend verhaal gerapporteerd door “We Love Pattaya” noemden ze de kustplaats Pattaya een “Smart City” en een ideale plek om 5G te testen met al de Thaise en buitenlandse toeristen.

Maar Thaise internet respondenten op het verhaal hadden dat duidelijk niet. Ze lanceerden een gezamenlijke tirade die de plannen sloeg.

Enorme aantallen Thais zeiden dat 3G en 4G niet eens goed werkten. Nu verwachtten ze dat 5G WEL zou werken! Het was maar een grote grap, zeiden ze.

Anderen schreven minachting hun reacties op de plannen die de suggestie van de “Pattaya Smart City” belachelijk maakten.

Khun Sungwan Boouchu schreef dat de autoriteiten andere meer terrestrische zaken zouden moeten regelen, zoals de problemen met bussen, taxi’s en baht-bussen (het nummer van de resorts, songthaews).

Khun Parichart Khwanthong gaf de gemeente Pattaya het advies 5G te vergeten en alle onooglijke kabels ondergronds te brengen die de stad zo afschuwelijk lelijk doen lijken.

Anderen schreven weer iets over het enorme zwerfafval in de stad voordat ze zich met 5G-onzin bezighielden.

Khun Wannaporn Thephatsadin Na Ayuthaya van het DE-ministerie heeft overeenstemming bereikt met de burgemeester dat 5G de weg vooruit is en meer start-ups in Thailand zal inspireren.

En Pattaya zou de ideale plek zijn om 5G te presenteren om de mening van gebruikers te krijgen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: We Love Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: We Love Pattaya