STADSNIEUWS |DRONKEN MOTORTAXICHAUFFEUR GING DEZE MORGEN IN PATTAYA GRUWELIJK IN DE FOUT EN MOET DAT FLINK BEZUREN

0
250

~DAT ZAL HEM BEZUREN~

(Hij zal daar flink spijt van krijgen)


PATTAYA:- Vanmorgen om 12:30 uur werd een 43-jarige brommer-taxichauffeur, khun Samut Sakorn, gearresteerd nadat hij in Pattaya Zuid een 60-jarige buschauffeur had aangevallen, in de bewuste bus zaten naast zijn vrouw en dochter ook bijna veertig toeristen. Naderhand bleek dat khun Sakorn tijdens zijn chauffeurswerkzaamheden dronken was.

Het 60-jarige slachtoffer, khun Charmon, wachtte op een reisgroep om naderhand met hen in een Indiaas restaurant in Zuid-Pattaya te gaan eten. Onderwijl had hij zijn eigen familie al opgehaald.

Khun Sakorn kreeg van een andere Thaise omstander te horen dat khun Charmon tijdens het parkeren van de bus zijn motorfiets had geraakt. Khun Sakorn, die in de buurt van een stalletje had gegeten, ging boos op khun Chardon af en viel hem in bijzijn van zijn familie aan en mepte hem in het gezicht.

Naderhand bleek dat de motorfiets niet was geraakt en dat er volgens CCTV beelden geen schade was. Op de camerabeelden was wel te zien dat Khun Charmon de motorfiets netjes aan de kant zette zodat hij de bus daar kon parkeren.

Khun Sakorn sloeg toen op de vlucht, terwijl de geschrokken toeristen en omstanders de oudere tourbuschauffeur hielpen. De politie werd erbij geroepen en wist Khun Sakorn in een nabijgelegen bierbar te traceren. Khun Sakorn beweerde in eerste instantie dat Khun Charmon hem aanvankelijk aanviel, maar de beelden van de CCTV laten zien dat dit pertinent niet het geval was.

Bij een alcoholtest bleek dat Khun Sakorn flink gedronken had, waarna de politie hem arresteerde. De politie liet weten deze man in de ruimste zin van de Thaise wet in staat van beschuldiging gaan stellen. Ze hebben ook verklaard dat ze zullen overwegen om zijn rijbewijs en rijbewijs in te trekken.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News