STADSNIEUWS | DE KUSTPLAATS PATTAYA MOET DE TERRORISTEN EEN STAPJE VOORBLIJVEN!

0
616

~HET NAKIJKEN HEBBEN~

(Te laat in actie zijn gekomen, een ander was je voor)


PATTAYA:- De president van de gemeenteraad van Pattaya heeft de media medegedeeld dat de kustplaats Pattaya de terroristen een stap voor moet blijven. Om dit te doen, moeten ambtenaren eerst zorgen dat CCTV-camera’s werken.

Gisteren vond er in het gemeentehuis van Pattaya een vergadering van hoog niveau plaats waarbij khun Anan Angkhanawisan vertelde dat de gemeente criminelen zoals terroristen een stap voor moesten blijven omdat deze lui steeds sluwer worden en Pattaya voor hen moet blijven om de veiligheid van toeristen in de stad te waarborgen.

Hij verwees in het bijzonder naar de aanschaf van CCTV-camera’s in Pattaya en vertelde dat de kosten onvermijdelijk hoog zouden zijn, maar een dergelijke aanschaf voor een toeristenbestemming van wereldklasse zoals Pattaya mag dat worden verwacht.

Het verzamelen van bewijsmateriaal in het geval van criminele handelingen is uiterst belangrijk, zei hij tegen ambtenaren.

Anan sprak over de bomaanslagen in Bangkok en andere wreedheden in Hua Hin (in 2016) en gaf alle gemeentelijke betrokken het advies om te controleren of de camera’s daadwerkelijk werken.

Vervolgens moeten ze controleren of bestaande camera’s in de juiste richting wijzen en zich in geschikte gebieden bevinden.

Deze bovenstaande adviezen moet met spoed worden gevolgd en gerapporteerd. Hij suggereerde ook dat experts op het gebied van cameratoezicht nodig waren om de efficiëntie van de camera’s te vergroten.

Hij benadrukte dat de budgetten voor de beveiliging van camera’s voor het boekjaar 2020 moeten worden herzien.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Sophon Cable TV
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Sophon Cable TV