STADSNIEUWS | DE JAARLIJKSE BIKINI BEACH RACE VAN PATTAYA STAAT DIT JAAR IN EEN POGING OM IN HET GUINNESS WERELDRECORD TE KOMEN

0
357

~VROUWEN BLOOT, HANDEL DOOD~

(Bij warm weer is er weinig animo voor de handel)


PATTAYA:- De jaarlijkse en populaire Bikini Beach Run vindt plaats op 8 juni 2019 om 10:00 uur op de Beach Road bij het winkelcentrum Central Festival plaats.

Dit jaar doen de organisatoren een officiële poging om het grootste aantal mensen in bikini’s in de wereld te laten rennen!

Er worden duizenden mensen verwacht die dit evenement komen bekijken en de deelnemers aan moedigen om in hun bikini zo snel mogelijk te laten rennen, teneinde een van de topprijzen in de wacht te slepen.

Mocht u zich geroepen voelen als man of vrouw mee te doen, dan is dat natuurlijk mogelijk, mits u maar gekleed met een bikini aan deze race meedoet.

U kunt u aanmelden bij Central Festival of online kaarten kopen via grote ticketshops, zoals alltickets.com.

Bij dit evenement worden oom verschillende gratis concerten verzorgde, zodat men naar verwachting duizenden toeschouwers zal treffen.

De race begint om 10.00 uur, u kunt zich inschrijven voor de 3 kilometer en de 9 kilometer race.

EN JA, U als man mag echt meerennen in een bikini, dus als u heimelijk een dergelijk fetisje heeft, dan is dit uw kans, om ongegeneerd te kunnen genieten.

Olleke Bolleke in Oost Thailand