STADSNIEUWS | DE CHINESE KWIK, KWEK EN KWAK IN JOMTIEN GEARRESTEERD VOOR ILLEGALE GOKACTIVITEITEN

0
291

~DAT LEGDE HUN GÉÉN WINDEIEREN~

(Daar verdiende ze veel geld mee)


PATTAYA:- In de deelgemeente van Pattaya, Jomtien is een Chinees trio aangehouden die zich bezig hielden met illegale gokactiviteiten waar miljoenen Baht in omgingen. Een heel contingent van de Thaise politie kwam er aan te pas om met een huiszoekingsbevel in de hand een appartement in Jomtien te inspecteren.De politie had opgemerkt dat de neefjes van Dagobert Duck zich bezig hielden met allerlei weddenschappen zoals voetbal, loterijen en allerlei soorten spellen (naar alle waarschijnlijkheid zou het Pattaya Beach Voetbal daar niet toe behoren Huibert Tuinder), het ging hier niet overigens niet om weinig geld maar liefst twee miljoen baht per dag.

Gearresteerd werden Wu Zejun, 31, Gou Bo, 28 en Zhao Lei, 31. Ze bekenden dat ze al twee jaar in de gokwereld werkzaam waren, maar slechts een maand in Thailand opereerden.

Computer-laptops, een iPad, vier telefoons en twee bankboeken werden als bewijsmateriaal in beslag genomen. De mannen zijn in staat van beschuldiging gesteld voor het gokken en het werken zonder werkvergunning en hadden bovendien geen geldig visum..

Ze zijn gehouden door de politie van Na Jomtien na de inval door de plaatselijke troepenmacht, de politie van Pattaya en de provinciale immigratie in Chonburi.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews