STADSNIEUWS | CHINESE TOERIST BEËINDIGD ZIJN LEVEN OP DE THEPPRASIT ROAD MET BEHULP VAN EEN HOUTSKOOLBRANDER

0
243

~ER GÉÉN GAT MEER INZIEN~

(Het leven niet meer zien zitten)


PATTAYA:- Gisteren werd de politie en de vrijwillige reddingsorganisatie Sawan Booriboon naar de 8e verdieping van een condominium aan de Thepprasit Soi 17 gedirigeerd en vonden daar een 41-jarige Chinese toerist dood aan.

Mr. Yong Han had zijn kamer afgeplakt met tape en in een roestvrijstalen kom houtskool aangestoken die aan zijn voeten was gevonden.

Er werd vastgesteld dat hij al 24 uur kassiewijle was. Hij was drie dagen eerder bij in het appartement in Pattaya Zuid ingecheckt.

Toen hij niet aan de receptie verscheen om uit te checken, liet de receptionist iemand met een reserve sleutel naar boven gaan om te kijken wat er aan de hand zou zijn.Er was geen teken van een strijd of diefstal. De man had slechts 1.000 baht bij zich en was geheel in het zwart gekleed. Een foto toonde drie blikjes Thais bier op een tafel in de kamer.

Een autopsie wordt uitgevoerd om de doodsoorzaak te bevestigen.

In Thailand is een vrijwilligersorganisatie vertegenwoordigd, welke 24 uur per etmaal te bereiken is, voor mensen die in geestelijke nood verkeren en willen praten.

Als u geestelijke gezondheidszorg nodig heeft of iemand kent die dat nodig heeft. Neem dan contact op met deze organisatie Samaritans of Thailand, telefoon  (Engels), 02713-6793 (Thais) of de hotline voor Thai02-713-6791se geestelijke gezondheid op 1323 (Thais ).

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews