STADSNIEUWS | 89-JARIGE EXPAT VAN 6000 EURO BESTOLEN DOOR SCHOONMAAK DAMES IN ZIJN CONDO

0
198

~DOOR DE MAND VALLEN~

(Ontmaskerd worden als leugenaar, bedrieger, domoor, enz)


PATTAYA: Een 89-jarige expat, de heer Erich Wilhelm Franz, is afgelopen weekend naar de politie gegaan nadat er bijna 6000 euro was gestolen uit een ritsvak van zijn jas in zijn appartement.

Meneer Franz, vergezeld door zijn 47-jarige Thaise vrouw, meldde het incident gisteren bij de politie van Pattaya die CCTV onderzocht en beoordeelde de schoonmaak dames deel moesten uitmaken van deze diefstal.

Toen de politie de schoonmaak dames had uitgenodigd voor een gesprekje op het politiebureau, duurde het niet lang eer de vrouwen door de mand vielen.

De twee schoonmaaksters 55 en 40 jaar oud, verklaarden dat ze op 4 januari voor het eerst de geld hadden ontdekt en die dag een klein bedrag ervan hadden weggenomen. Toen het niet werd opgemerkt, stalen ze de rest van het geld op of rond 10 januari. Dit werd vervolgens wel ontdekt door de heer Franz.

De schoonmaaksters verontschuldigden zich bij meneer Franz op het politiebureau. Ze worden geconfronteerd met zware aanklacht met betrekking tot de diefstal en werden op staande voet door het management populaire Beach Road condominium ontslagen.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaMail