SPEEDBOOT OP PHANG NGA EXPLODEERT EN BRANDT UIT

0
562

~ZE ZIJN LELIJK TEN HARING GEVAREN~

(Ze hebben heeft zwaar pech gehad)


PHANG NGA:- Vanmorgen is een in Phuket geregistreerde speedboot bij Phang Nga in brand gevlogen. Er werd één gewonde gemeld.

De politie van bureau Takua Thung op Phang Nga werd om 10.30 uur op de hoogte gebracht van het incident op Ao Man in Takua Thung.

De kapitein van de speedboot vertelde de politie dat ze met 20 toeristen uit het Midden-Oosten aan het toeren waren, ze waren vertrokken van de Laem Sai Pier in Pa Khlok en op weg naar Ao Man.

Terwijl toeristen op het strand aan het relaxen waren, klonk er een explosie vanuit speedboot, waarna er vrijwel direct daarna een brand uitbrak, er bleef niet veel meer over dan een zwart rokend wrak aan de kustlijn.

Op het moment dat de explosie zich voordeed, was een bemanningslid nog op de boot, de lokale bewoners hielpen hem van de boot af en brachten hem zo snel mogelijk naar het ziekenhuis van Takua Thung, later werd hij naar het Thalang-ziekenhuis overgebracht.

Voor zo ver de politie nu zicht op de zaak heeft, is het vuur in de buurt van de achtersteven begonnen, misschien tijdens het bijtanken.

Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger