SPECIALE TASKFORCE IN PATTAYA WERKZAAM VOOR HET OPSPOREN EN PEDOFIELEN

0
1004

~DAT KAN HET DAGLICHT NIET VERDRAGEN~

(Geheim moeten blijven)


PATTAYA:- De nationale politie van Thailand volgt de bekendstaande pedofielen die vanuit Australië zijn overgekomen om jonge kinderen in Pattaya te ontmoeten.

Het probleem van dit soort zedendelicten heeft er toe geleid dat er een speciale werkgroep gecreëerd is, die iedereen die vanuit Australië komt en die mogelijk een risico voor jongeren vormen, gaat controleren en onderzoeken.

Hoewel het de Kiwi’s zijn die in het rapport werden genoemd, is bekend dat daders van over de hele wereld naar Thailand komen met het oog om misdaden van deze aard in het koninkrijk te begaan.
Inmiddels prijken er meer dan 180 verdachten op de politielijst, deze verdachten worden voortdurend gecontroleerd terwijl de lijst groeiende is.

DE TASK FORCE VAN PATTAYA VOOR PEDOFIELEN
Veel mensen komen naar Pattaya om mooie dames te ontmoeten, misschien OM de vrouw van hun dromen te vinden of gewoon om te genieten van het bruisende nachtleven van de stad, maar zij die hier komen om kinderen te misbruiken, moeten tot elke prijs worden tegengehouden.

Een woordvoerder van het Centrum voor de bestrijding van mensenhandel en kindermisbruik in Thailand zei dat beklaagden geavanceerde methoden gebruikten om ontmaskering te voorkomen. Supagon Noja zei dat het internet een groot probleem was en vaak wordt gebruikt om kinderen te bereiken.

Laten we hopen dat de politie en andere instanties in 2018 succesvol zullen zijn als het gaat om het voorkomen van kindermisbruik.

Informatie en bron:
Foto’s: SMH
Content: Olleke Bolleke
Bron: SMH