SPANJAARD MET OVERSTAY GEARRESTEERD VOOR HET BOEIEN EN VERKRACHTEN VAN EEN THAISE VROUW IN BANGKOK

0
262

~HIJ IS GROF GESPONNEN EN LOS GENAAID~

(Hij lijkt sterk maar is het niet)


BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft een Spaanse man gearresteerd die naar verluidt een Thaise vrouw in een condominium in Bangkok heeft geboeid en verkracht.

Deze middag kondigde de politie de arrestatie aan van de 30 jaar Jorge Vazquez Lopez aan, het beroep van de man werd omschreven als een internet marketeer, en wordt ervan beschuldigd een Thaise vrouw op 15 februari in een flat in Thonglor te hebben verkracht.

De politie zei dat het slachtoffer een avondje uit was geweest met een groep vrienden. Het slachtoffer en een andere vriend keerden toen terug naar het appartement van Lopez, waar ze vroeg om de badkamer even te mogen gebruiken. Toen ze terugkwam, was de vriend vertrokken en was ze alleen met Lopez in het appartement.

De politie verklaarde dat Lopez naar verluidt de vrouw aangevallen hebben, haar handboeien omgedaan hebben en haar vervolgens verkrachtte. Toen de geweldpleging was afgelopen vluchtte ze de flat uit en deed aangifte bij de wachtcommandant van het politiebureau Thong Lor.

Later zou het hoofd van de immigratiepolitie, generaal Surachate Hakpal zich ermee bemoeien en hij vertelde dat signor Lopez in totaal 38 keer Thailand heeft bezocht en waarbij hij laatste op 1 januari van dit jaar Suvarnabhumi Airport arriveerde. Het bleek dat signor Lopez een ‘Thai Privilege Card Visa’ had, wat wordt verondersteld een Elite Card te zijn, die op 31 januari 2019 was verlopen.

Lopez is beschuldigd van verkrachting en blijft in politiehechtenis.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: ThaiVisa