SORRY, IK WIST NIET DAT MIJN TEPELTJE OM DE HOEK KWAM KIJKEN, VERKONDIGT BEKENDE THAISE ZANGERES

0
1164

~HET GELUK LIGT IN EEN KLEIN HOEKJE~

(Geluk komt onverwachts)


THAILAND:- “Het was echt niet mijn bedoeling om mijn tepels te laten zien”, claimt een bekende Thaise zangeres

De Thaise zangeres die bekend is door haar opwindende songs en waar haar figuur behoorlijk naar de schijnwerpers trekt, is weer onder vuur komen te liggen bij het Thaise publiek.

Ze had “per ongeluk” de verkeerde jurk uit haar garderobe gekozen om een regionaal optreden te verzorgen, de jurk onthulde meer dan de Thaise premier lief is.

Deze erotische beroemde zangeres van Thailand, Khun Cherry Samkhok reageerde nogal “onthutst” op haar foto’s van de outfit die ze droeg bij een van haar recente roadshows. De foto’s gingen viraal het internet op en hangen nu in menige garage als ook boven het bed van Thaise jongens. Ze beaamde dat het inderdaad sexy foto’s zijn maar dat het niet haar bedoeling was dat haar tepel “kiekeboe” kwam zeggen.

Khun Cherry, zoals de meeste haar noemen, maakt al sinds jaar en dag sexy foto’s, eigenlijk al sinds porno illegaal in Thailand is evenals uitvoeren van sexy dansjes op evenementen.

De sexy zangeres publiceerde een verklaring op Instagram nadat een aantal lokale media-uitzendingen de foto’s van haar, gekleed in een ultieme sexy body-out gepubliceerd hadden, overigens laten de foto’s niets aan verbeelding over, maar daarvoor hangen ze ook in menige jongensslaapkamer.

“Ik ben gewoon ontzettend dom” schreef ze op Instagram, het kostuum wat ik droeg moet aan de achterkant aangetrokken worden, waarschijnlijk is dat iets teveel van het goede geweest.

De sexy show werd afgelopen zondag in de Capsule Pub in De provincie Yala gehouden, waar Cherry een paar liedjes zong.

Vorig jaar werd Cherry nog beboet omdat ze op de Bangkok Motor Show in haar bikini erotisch gedanst had, een optreden dat als zeer “ongepast’ werd beschouwd voor een dergelijk publiek evenement

Informatie en bron:
Foto’s: Instagram
Content: Olleke Bolleke
Bron: Coconuts BKK