SOI CHAIYAPORNWITEE 22 IN PATTAYA KRIJGT NIEUWE AFVOEREN OM DE OVERSTROMING’S PROBLEMEN VOOR TE ZIJN

0
384

~DE BOEL IN HET HONDERD LATEN LOPEN~

(Een chaos laten ontstaan)


PATTAYA:- De gemeentelijke reinigingsdienst van onze kustplaats blijft zich inspannen om de de anti-overstromingsmaatregelen in de stad te verbeteren, en hebben deze week hun aandacht op Soi Chaiyapornwitee 22 gevestigd.

In de afgelopen week, begonnen de mannen van de reinigingsdienst met de vervangen van de stormafvoeren en de leidingen die langs de Soi lopen en die eerder te kampen hadden gehad met overstromingen.

Er is begonnen met het weghalen van de oude pijpen voordat er gloednieuwe drainagebuizen en -afvoeren worden geïnstalleerd die zijn uitgerust met filters om afval en ander vuil op te vangen.

Ook krijgt Soi Chaiyapornwitee 22 eindelijk een nieuwe stormvloedkering nadat overstromingsproblemen keer op keer de Soi zwaar beschadigde.

Onlangs kwam de Soi nog zwaar onder water te staan toen een onverwachte zware regenbui en er zorgde dat de ambtenaren van de afdelingen ter voorkoming van rampen en de rampenbestrijding met spoed grote waterpompen moesten gebruiken om water uit de soi te verwijderen, later werden de verstopte afvoerkanalen genoemd als de mogelijke oorzaak van deze overstroming.

De bewoners lieten steeds vaker hun klachten horen en vertelde dat het drainagesysteem van de soi niet langer in staat was het overtollige regenwater af te voeren en dat zelfs een Thaise motregentje de boel in het honderd liet lopen.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaMail