SNOEIHARDE ACTIE VAN DE THAISE IMMIGRATIEDIENST IN DE ISAAN, MEER DAN 2000 MAN IN NOORDOOST THAILAND OPGEPAKT

0
279

~BREAKING NEWS~


ISAAN:- De immigratiepolitie is deze maand bezig met een snoeihard optreden en hebben deze maand duizenden mensen in het noordoosten van Thailand gearresteerd.

Politie majoor generaal Natthawat Karndee, hoofd van Immigratie divisie regio 4 in het noordoosten van Thailand, deze late zaterdagmiddag tegen de verslaggevers dat zijn manschappen in de periode van 1 juni tot 14 juni totaal 2.274 mensen hadden gearresteerd.

Van de gearresteerden personen verbleven er 621 illegaal in Thailand terwijl 31 mensen de toegestane verblijfsduur overschreden. 73 van hen werden gearresteerd voor illegaal werken, 16 hadden uitstaande boetes openstaan en 1.245 andere personen voor andere illegale activiteiten, terwijl 287 toegang was geweigerd.

De arrestaties omvatten 15 Kameroenezen die werden beschuldigd van het omhakken van beschermde bomen in Korat, een Indiase man die in Thailand achterbleef met een vals paspoort en vier Vietnamese vrouwen die in een Thaise massagesalon werkten.

Politie majoor generaal Natthawat zei ook dat zijn mannen criminele bendes uit Kameroen en Colombia in het snotje hadden die een misdaden in Thailand plegen.

Hij vertelde dat sommige Kameroense bendeleden vaak tot de tanden gewapend zijn, terwijl de Colombiaanse bendes bekend staan ​​om misdaden te begaan zoals inbraken en zakkenrollen.

Los daarvan werd een Colombiaanse man die in mei 5 miljoen baht aan goederen in Samut Prakan gestolen had, eerder deze week gearresteerd op de luchthaven Suvarnabhumi.

Ook deze week heeft het hoofd van de Thaise Immigratiebureau luitenant generaal Sompong Chingduang iedereen verzocht waarvan hij of zij weet dat een buitenlander die betrokken is bij illegale activiteiten in Thailand deze moet aangeven op de hotline van de immigratiedienst 1178

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Siamrath
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Siamrath