SMULPAPEN EN VEELVRATEN OPGELET ! STA IN DE STARTBLOKKEN VOOR HET YUM FEEST IN BANGKOK

0
186

~RAP IN DE HAND EN RAP IN DE TAND~

(Snelle werkers eten ook snel)


BANGKOK:- De smulpapen en veelvraten onder ons kunnen zich verheugen op het foodfestival “Yum Fest” in Bangkok want de Aziatische internetkrant Coconuts BKK is hard bezig met de voorbereidingen van een heel leuk eetfestijn om de levendige eetcultuur van de stad, met traditioneel Thais eten tot fusion food zelfs tot hamburgers toe te promoten.

Het weekend festijn wordt georganiseerd door de “Jam Factory” aan de khlong San nabij de Chao Phraya rivier en is daarmee veel meer dan een plek om een ​​hapje te eten.

Momenteel legt de organisatie de laatste hand aan het vastleggen van het live-entertainment, lokale voedselrondleidingen, pop-updiners en twee grote eetwedstrijden die op het hoofdpodium zullen gaan plaatsvinden.

Voor de wannabe competitieve eters onder ons, wordt er een speciale Chili Challenge gehouden, een podium-gevecht om te zien wie de pittigste somtam kan eten en daarnaast nog de de Isaan Sausage Eating Contest, een klassieke eetwedstrijd om te zien wie de meeste van deze smakelijke kleine varkensballetjes achter de kiezen kan stoppen.

Naast deze eetwedstrijden die ongetwijfeld hilarische taferelen zullen opwekken, kunt u er ook nog heerlijk barbecueën en van tal andere organische lekkernijen, zoals de beroemde hamburgers, Vietnamese loempia’s en van een reeks speciale kokos creaties genieten.

Blijf Olleke Bolleke volgen voor de UpDaTeS van dit leuke evenement.

Waar kunt u dit evenement aantreffen?
YUM FEST BANGKOK
The Jam Factory (Klong San)
41 / 1-5 Charoen Nakhon Rd.
Nabij de BTS Krung Thonburi

Het evenement staat gepland voor het weekend van 10-11 maart en begint om 15: 00 uur en duurt tot 23:00
De toegang is gratis.

Olleke Bolleke in Bangkok