SERVEERSTER UIT SOI COWBOY IN EEN BOUWVAL VAN DEZE BEROEMDE ROSSE BUURT VAN BANGKOK GEWURGD TOT DE DOOD

0
661

~EEN NAGEL AAN IEMANDS DOODSKIST ZIJN~

(Dat is een groot verdriet of dat is iemand die een groot verdriet veroorzaakt)


BANGKOK:- Eergisteren werd het stoffelijke overschot van een serveerster de beruchte Soi Cowboy in Bangkok op de derde verdieping van een leeg gebouw gevonden, een plek op een steenworp afstand van haar werk.

Het gebouw waarin het lijk werd aangetroffen staat op Sukhumvit Soi 23, om de hoek van de rosse buurt. Mensen in de buurt meldden dat ze de vorige avond gekrijs hadden gehoord, maar durfden niet in te grijpen, uit angst voor hun eigen veiligheid, zo meldde Daily News.

De vrouw, enkel geïdentificeerd als 27-jarige Saranya, werd voor het laatst gezien aan het einde van de woensdagavond, ze zou weggegaan zijn met Thaise man, die naar verluidt een deserteur was van het Thaise leger zonder stabiel adres, volgens de politie van Thong Lor.

Ze hebben hem “Tee” genoemd en er is verteld dat het goed mogelijk zou zijn, dat het slachtoffer een langere relatie met heeft gehad, een relatie die gepaard ging met veelvuldige ruzies en dat hij geld van haar leende.

Kolonel Athiphong Sripho van Thong Lor politie leidt het onderzoek en zoekt momenteel naarstig naar de man.

Het lichaam Saranya werd donderdagochtend ontdekt door bouwvakkers die kwamen werken in het lege gebouw, ze zou een grijze broek gedragen hebben met een hemelsblauwe topje, haar ondergoed zou zichtbaar geweest zijn.

De politie vermeldde dat Saranya een knappe meid was en dat veel mannen zich tot haar aangetrokken voelden. Ze leek met een touw te zijn gewurgd en had slagwonden op het hoofd, het tijdstip van overlijden moet minstens tien uur zijn voordat ze werd ontdekt.

Een autopsie zal worden uitgevoerd om meer te weten te komen.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: DailyNews