Home Thailand Bangkok SEKSPARTY IN BANGKOK LOOPT VERKEERD AF, 1 DODE

SEKSPARTY IN BANGKOK LOOPT VERKEERD AF, 1 DODE

0
SEKSPARTY IN BANGKOK LOOPT VERKEERD AF, 1 DODE

~MEN MOET GEEN PAASEIEREN OP GOEDE VRIJDAG ETEN~

 (alles op zijn tijd, het feest niet te vroeg vieren)


BANGKOK – De politie onderzoekt het gebruik van drugs tijdens een ‘herenfeestje’ in de luxueuze flat van een dokter in Bangkok waarbij een teenager overleed.

Het 18 jarige slachtoffer was een van de 2 gasten in de flat, en viel van het balkon op de 20ste verdieping. Hij droeg enkel een zeer klein onderbroekje.

De politie hoorde het in de namiddag, en was snel ter plaatse om onderzoek te verrichten. “Nadat we CCTV beelden bekeken hadden zagen we dat het slachtoffer met 2 oudere mannen de flat binnen gingen op de 20ste verdieping.”

Toen de politie op de deur klopte vonden ze twee bange mannen binnen. Ze gaven toe dat zij en het slachtoffer samen gekomen waren om seks te bedrijven, en hadden besloten om meta amfetamine als beginner te gebruiken. Ze zeiden dat het slachtoffer onder invloed van de drugs van het balkon was gevallen. De politie zag geen sporen van geweld. Ze troffen wel 9 gram amfetamine aan.

Beide heren, 30 en 35 jaar oud, hebben een aanklacht wegens het bezit van drugs gekregen. De politie onderzoekt of ze de oorzaak van de dood van het slachtoffer waren.

Een van de mannen is een arts die in een plastische chirurgie kliniek werkt.

The Nation