Home Algemeen SCHOONMAAKSTER BESTEELT HAAR BAAS EN ZET VERVOLGENS DE BANK IN DE FIK ALS DEKMANTEL

SCHOONMAAKSTER BESTEELT HAAR BAAS EN ZET VERVOLGENS DE BANK IN DE FIK ALS DEKMANTEL

0
SCHOONMAAKSTER BESTEELT HAAR BAAS EN ZET VERVOLGENS DE BANK IN DE FIK ALS DEKMANTEL

~ZE LIEGT ALSOF HET GEDRUKT STAAT~

(Heel erg stellig liegen)


CHACHOENGSAO:- Een huishoudhulp in de provincie Chachoengsao bekende dat ze haar werkgever had bestolen voordat ze bank in de woonkamer in brand had gestoken om haar sporen te verbergen … en deed toen alsof haar naam Haas was.

De huiseigenaresse, slechts geïdentificeerd als 31-jarige Wannasa, zei dat ze afgelopen vrijdag om 5 uur ’s ochtends wakker werd om te ontdekken dat haar bank in de woonkamer in vuur en vlam stond. Zij en haar personeel in het huis waren in staat om het vuur zelf te blussen.

Aanvankelijk vermoedde Wannasa dat het vuur werd veroorzaakt door een kortsluiting, totdat ze CCTV controleerde om één ​​van haar schoonmakers op
betrapte op het aansteken van het meubel, het bleek om de 25-jarige Janjira te gaan.

Doen alsof ze niets met het incident te maken had, hielp Janjira zelfs de huiskamer schoon te maken dat smerig was door de brand.

De huiseigenaresse heeft toen de politie gebeld.

Politie kapitein Sitthisak Buathana zei dat Janjira onmiddellijk tijdens het verhoor, door de mand viel en bekende toen de politie haar de CCTV beelden liet zien, zo meldde Sanook.

Ze gaf toe dat ze 3000 Baht had gestolen uit de portemonnee van Wannasa die zij in de woonkamer had achtergelaten omdat ze het zich niet kon veroorloven haar schulden te betalen.

Uit angst dat haar werkgever erachter zou komen, dacht ze dat het in brand steken van de bank haar sporen zou verdoezelen maar had totaal geen rekening gehouden met het camerasysteem.

Alleen al voor brandstichting kan ze zeven jaar cel krijgen en / of een boete krijgen van maximaal 14.000 Baht.Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook News