RUSSISCHE TOERIST SPRINGT VAN DE VIERDE VERDIEPING VAN SUVARNABHUMI AIRPORT DE DOOD IN

0
502

~DAT SCHAAP ZAL EEN ZACHTE DOOD NEMEN~

(Daar hoor je zo niets meer over)


SAMUT PRAKAN:- Een Russische toerist raakte vanmorgen dodelijk gewond na van de vierde verdieping op de grootste luchthaven van het land gesprongen te zijn.

De politie verklaarde dat hij over een glazen wand op de vierde verdieping in de passagiersterminal bij Suvarnabhumi geklommen was en daarna sprong.

De woordvoerder van de Royal Thai Police, kolonel Kritsana Patanacharoen, vertelde dat de 44-jarige Mikhail Sinitsyn na zijn sprong op de tweede verdieping terecht kwam. Hij werd met spoed naar het Samitivej Srinakarin-ziekenhuis gebracht, waar hij om 04:00 uur dood werd verklaard.

Volgens de politie was de man uit Vietnam aangekomen en liep hij na het passeren van de immigratiedienst naar de vierde verdieping, klom op een openbare telefoon naast de glazen wand en sprong eroverheen.

De glazen wand is daar geplaatst naar aanleiding van verschillende zelfmoordgevallen waarin buitenlandse toeristen op dezelfde plek zelfmoord plegen. Kritsana zegt dat de politie de reden voor de schijnbare zelfmoord niet wist, maar een nader onderzoek zou dat moeten gaan verklaren.

De Russische ambassade is op de hoogte van het incident.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties:Policenews
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Policenews.co.th