RUSSISCHE MAN KIJKT NIET GOED UIT ZIJN DOPPEN EN RIJDT EEN ANDERE RUSSISCHE MAN OVERHOOP

1
524

~JE MOET UIT JE DOPPEN KIJKEN~

(Goed opletten)


PATTAYA: – Een Russische automobilist reed vanmorgen ter hoogte van The Now Hotel op Jomtien Beach road een voetganger overhoop, die ter plaatse overleed.

Men heeft het vermoedden dat de slachtoffer ook van Russische komaf is, maar dat is nog niet bevestigd. In de auto van de Russische automobilist werd een geopend blikje bier en een fles sterke drank aangetroffen.

De verslaggever van Siamchon News heeft een videoclip over de nasleep van dit nare voorval opgenomen die u hier kunt zien:

Hij vertelde dat de Russische chauffeur geen poging deed om te vluchten, hij ging zelfs bij het dodelijk verongelukte slachtoffer zitten en huilde.

De politie werd om en nabij 03:00 uur verwittigd, zij kwamen met de medici van het Sawang Boriboon Team snel ter plaatse en troffen het lijk van een 25-30-jarige man onder het wiel van een daar geparkeerde toerbus aan. De bus staat op naam van de Kaset Bundit Universiteit.

Het slachtoffer was aangereden door een witte Chevrolet Cruze, welke door de 35-jarige Nikolajs Latvigas werd bereden.Een ooggetuige, de 29 jaar oude Ratasaet Saewee, vertelde dat hij met vrienden over de Beach Road liep, hij zou het latere slachtoffer gezien te hebben terwijl deze een videogesprek met zijn smartphone maakte, het slachtoffer zou toen alleen maar aandacht voor zijn telefoon gehad hebben.
Ratasaet Saewee had dit aangezien maar stond er verder niet bij stil. Totdat de man door de Chrevrolet werd aangereden en onder het wiel van de toerbus belandde.

De automobilist moest een ademtest ondergaan om te controleren of hij gedronken had, echter de uitslag van deze test is niet bekend gemaakt.

De politie zou proberen om de proberen om de nabestaanden van het slachtoffer te lokaliseren, echter dat zal een moeilijke opgave worden want het slachtoffer had geen ID bij zich, dus voorlopig tast de politie nog in het duister.

Informatie en bron:
Foto’s: Siamchon Nieuws
Re-writer: Olleuke Bolleke
Bron: Siamchon Nieuws

1 REACTIE

Comments are closed.