ROND DE JAARWISSELING ZIJN ALLE NATIONALE MUSEA EN HISTORISCHE PARKEN IN THAILAND 4 DAGEN GRATIS TE BEZOEKEN

0
185

~ZO KOMT JAN SPLINTER DOOR DE WINTER~

(de kleine man moet maar zien hoe hij zich erdoorheen slaat of hoe hij rondkomt met zijn geld)


BANGKOK:- Heeft u geen plannen voor de komende jaarwisseling, dan heeft uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand een leuke suggestie voor U!

Omdat het nieuwjaars is heeft de Thaise regering besloten om de gratis toegang tot alle nationale musea en historische parken te verlenen, werd dit recht eerder alleen aan de Thaise bevolking verleent, nu zou het voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

WANNEER?
Van 29 december tot en met 1 januari hebben Thaise inwoners, expats en toeristen gratis toegang tot alle nationale musea en historische parken.

In Bangkok betekent dit gratis toegang tot verschillende locaties, waaronder het Bangkok National Museum, het Royal Elephant National Museum en het National Museum of Royal Barges.

Er zijn 11 historische parken verspreid over het land in evenveel provincies, zoals de oude hoofdstad van Ayutthaya, het oude terrein van Sukhothai en een Khmer-tempelcomplex in Buriram.

Dit jaar valt ook het in onlangs in maart geopende 11e-eeuwse Khmer-tempel Sdok Kok Thom in de provincie Sa Kaeo onder deze regeling.

LET OP!
De toegang is gratis, maar de eventuele parkeertarieven, fietsverhuur en andere kosten zijn niet in deze regeling van toepassing.Olleke Bolleke in Thailand