ROLSTOEL GEBONDEN MAN VINDT ZIJN VROUW HANGEND AAN EEN KLEDINGHAAKJE

0
508

~ZICH EEN HOEDJE SCHRIKKEN~
(Zich enorm schrikken)


“Een rolstoel gebonden Duitse man, ging afgelopen nacht op zoek naar zijn vrouw om te vragen of zij mee naar bed ging voor de nachtrust”.

De man reed met zijn rolstoel door heel het huis, totdat de man in de badkamer kwam en daar zijn vrouw met een koord aan het kledingrek zag bungelen. Vanzelfsprekend schrok de man zich een hoedje, temeer omdat hij al 4 jaar met de 39-jarige Thaise vrouw samen was en er zelden een onvertogen woord viel

De politie vermoed dat dit een “gewoon” geval van zelfmoord betreft omdat er geen verdachte omstandigheden zijn aangetroffen.
De Duitse man, de 61-jarige Frank Gephart kende de uit Buriram afkomstig vrouw een ruim aantal jaren en had er op gerekend dat zij hem tot zijn dood zou verzorgen. Toen de vrouw nog niet naar bed was gekomen, besloot hij maar eens op te bellen, de man kreeg heen antwoord en heeft met alle kracht zichzelf in de rolstoel gehesen om vervolgens op zoek te gaan.
Hij maakte eerst een hele zoektocht door de tuin van zijn huis in Soi 16 in Naklua om vervolgens binnen alle ruimtes te inspecteren.

Uiteindelijk vond hij haar volledig gekleed bungelend aan een ouderwets geïmproviseerde strop aan een kledinghaak.

De heer Gephart zei dat hij zijn vrouw vier jaar kende en dat zij hun huwelijk hadden geregistreerd. Ze had twee kinderen uit een eerdere relatie. “Ze was mijn verzorger,” vertelde hij tegen de politie. “Er was geen enkele aanwijzing dat ze zou gaan om dit te doen.”

De politie vroeg aan vrienden van de Duitse man om hem goed in de gaten te houden omdat hij gezegd zou hebben dat het leven voor hem geen zin meer zou hebben.