RIJKE ZAKENMAGNAAT UIT BURIRAM OP MYSTERIEUZE WIJZE VERMIST!

0
363

~OPSPORING VERZOCHT~


BURIRAM:- Een bekende Thaise zakentycoon die een garage exploiteert die kraandiensten exploiteert in het district Nang Rong van deze noordoostelijke provincie, is volgens zijn vrouw en familieleden op mysterieuze wijze uit zijn huis verdwenen.

De verdwijning van 70-jarige khun Adidas Nawisamphan, werd door zijn vrouw Thongdee en zijn familieleden bij de politie gemeld. De familie heeft inmiddels ook op de social media een oproep geplaatst waarin iedereen gevraagd worgde, die meent khun Adisak te zien om telefonisch contact met hen op te nemen en aanwijzingen te geven over zijn verblijfplaats.

Khun Thongdee, zijn vrouw zei, dat haar man woensdag uit hun huis was verdwenen en zijn mobiele telefoon nog op een oplader stond aangesloten.

Ze vertelde dat haar man gezond en sterk was en geen problemen had met familieleden.

Ze meldde de verdwijning van haar man bij de plaatselijke politie en vroeg een opsporings- en reddingseenheid om hem te zoeken, maar dit mocht niet baten.

De enige informatie die de familie bereikte, was dat khun Adisak, alias Hia Jeaw, voor het laatst gezien werd op 6 juli bij de Nakhonchai Air-busterminal en daarbeen eersteklas ticket kocht om van het district Nang Rong naar de stad Rayong te reizen. Naar verluidt zat hij alle tijd alleen terwijl hij wachtte om in de bus te stappen, zonder met iemand te praten.

Khun Thongdee vertelde dat zij en andere familieleden niet wisten of de khun Adisak een familielid of een contactpersoon had in de provincie Rayong.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PattayaOneNews
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: PattayaOneNews