RIJKE STUDENT WALST FIETSER PLAT

11
663

~fietsen zijn~

(weg zijn)


PATHUM THANI:- Een student is aangeklaagd wegens roekeloos rijden nadat hij een 58 jarige vrouw op een fiets had doodgereden. Hij zei dat hij haar niet gezien had.

Thanadech Maksri, 23, studeert internationaal management aan de Rajamangala universiteit. Hij walste de dame plat voor de ingang van de universiteit. “Ik reed op de hoofdweg. Ik weet niet of ze uit een zijstraat kwam, maar de raakte me van links,” verklaarde hij.

Familie van de doodgereden vrouw zegt dat ze iedere dag die route reed om boodschappen te hale in Soi Khlong Hok. De dochter van de overleden mw. Pattamawadee barste in tranen uit toen ze het levenloze lichaam van haar moeder langs de weg zag liggen. Haar stoffelijk overschot is door Poh Teck Thung (ambulancedienst) gebracht naar het mortuarium van Thammasat universiteit. Thanadech is gearresteerd en aangeklaagd wegens roekeloos rijden met de dood ten gevolge.

Thailand heeft de zeer dubieuze eer het op één na meest gevaarlijke verkeersland ter wereld te zijn. Het meest gevaarlijke land is Libië.

Bangkok Coconuts

11 REACTIES

    • Een dergelijke impact naar de auto door aanrijden van een fietser kan je terugleiden naar (te) hoge snelheid. De verklaring dat hij haar niet heeft gezien kan wel kloppen als je als een idioot met je BWM over de weg scheurt. Vandaar de politie aanklacht.

Comments are closed.