ViDeO | RIJ MEE MET DEZE POLITIEAGENT EN BELEEF DEZE OVERVAL VAN DICHTBIJ BIJ CLUB 4 IN EEN LOUCHE ZIJSTRAATJE IN PATTAYA

0
650

~IEMAND MET DE NEUS OP DE FEITEN DRUKKEN~

(Iemand iets zó onder de aandacht brengen, dat hij het niet langer kan negeren)


PATTAYA:- Deze beelden kunnen interessant zijn voor hongerige buitenlandse media die op zoek zijn om Pattaya weer eens in een kwaad daglicht stellen.

Olleke Bolleke weet niet de exacte datum van deze inval, wel dat het onlangs gebeurt is. Op de video is de gehele inval te volgen vanaf het moment dat het overvalteam met verschillende auto’s bij de Club 4 arriveren.

Op het moment van de inval zijn veel barmeisjes bezig met te bedienen en de buitenlandse gasten kijken gelaten toe, hoewel sommige zich niet op hun gemak voelen en haastig doordrinken.

“HET IS NIET DE EERSTE KEER DAT DEZE CLUB OVERVALLEN WORDT”

Eén meisje wordt voortdurend gefilmd terwijl ze haar ondergoed aantrekt terwijl de autoriteiten de club binnenvallen.
Op een van de tafels staan flessen Lao Khao en het blijkt dat er op de bovenverdieping kamers beschikbaar zijn voor een intiem samenzijn.

De gebruikersvergunning aan de muur wordt grondig onderzocht en de dames moeten één voor één in het potje plassen om vast te stellen of zij drugs gebruikt hebben.
Een leidinggevende commandant legt uiteindelijk uit dat er geen bewijs is gevonden voor drugsgebruik, hoewel hij wel beweerde dat de gebruikersvergunning van geen kanten klopt.

Een online website schrijft over de club:
“Pattaya is een gastheer voor locaties zoals Club 4. Ze zijn ideaal om even te ontspannen, uit de drukte van stadsleven en biedt tevens de gelegenheid om op een ontspannen manier achterover te leunen en de wereld over je heen te laten komen”.

De Club hanteert een “gesloten deur” -beleid, met andere woorden, je moet eerst bellen om binnengelaten te worden, en bij toverslag verschijnt een lief Thais gezichtje om je te begroeten.

Deze club gelegen in Soi Bongkot ook bekend als “Soi Full Love”.

Eerder deze week publiceerde het Engelse tabloid “de Daily Mirror”, één van de grootste kranten van Groot-Brittannië – weer een opgeblazen verhaal over Pattaya, dat zo “pervers was als maar zijn kon” en een bestemming was , voor mannen die de “kristalheldere blauwe wateren van Pattaya” wel voor gezien hielden.

Eigelijk was het een slap aftreksel van eerder gepubliceerde nonsens over Pattaya. Jammer eigelijk, Pattaya heeft zoveel meer als barren, waar het alleen maar gedronken en geboemst wordt. Het is een levendige stad, die dag en nacht in beweging is en doet niet veel onder voor Londen. Hier zijn over het algemeen de mensen vriendelijker als in Engeland, laten we wel wezen.

Informatie en bron:
Foto’s: Yousharehotnews
Content: Olleke Bolleke
Bron: Yousharehotnews