RESTAURANTEIGENARESSE SCHRIKT ZICH EEN BULT BIJ HET ONTVANGEN VAN EEN ELEKTRICITEITSNOTA VAN 338.000 BAHT

8
352

~ZE ZAL HET BETALEN ALS DE PAUS EEN GEUS WORDT~

(Ze zal nooit betalen)


CHIANG MAI:- Een restaurant eigenaar uit Chiang Mai heeft de media opgezocht nadat ze met een enorme elektriciteitsrekening werd opgezadeld, terwijl ze ervan overtuigd is, dat deze extreem hoge rekening nooit voor haar bedoeld kan zijn.

De 45-jarige Khun Suda, kreeg deze 338.000 baht hoge rekening toegestuurd terwijl ze al vier jaar het pand niet meer gebruikt als een restaurant in de gemeente Hang Dong in gebruik heeft. In de tussentijd heeft ze elders in het gebied een restaurant geopend.

Khun Suda vertelde dat in de tijd dat ze het restaurant in Hang Dong runde, haar maandelijkse kosten meestal zo rond de 2.000 baht lagen, hoewel ze in een erg warm seizoen wel eens tot 7000 baht kon oplopen.

Echter, in augustus nadat ze in augustus het pand van de hand gedaan had, kreeg ze deze absorbitante hoge rekening van de elektriciteitsmaatschappij in haar brievenbus gestopt, de verbruiksmeter moet volgens Khun Suda verkeerd uitgelezen zijn, dat kan niet anders. Ze eist dat de PEA haar een gecorrigeerde nota stuurt.

Khun Suda beweert bij hoog en laag dat er een fout gemaakt is, SanookNews meldt dat er sprake is van onregelmatigheden met de rekening.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews

8 REACTIES

  1. Ik heb t is met n waterrekening gehad 15.000 baht.
    Hadden ze een enorme hoeveelheid lucht door de leidingen geblazen, de halve straat had idiote rekeningen.
    Ze wilde uiteindelijk dat iedereen betaalde, maar toen we uiteindelijk namens de gedupeerden n advocaat stuurde, ging t waterbedrijf over stag.

Comments are closed.