Home Algemeen REDDINGMEDEWERKERS MET SUV VAN EEN CLIF BIJ DE THAM LUANG GROT GESTORT, 4 GEWONDEN

REDDINGMEDEWERKERS MET SUV VAN EEN CLIF BIJ DE THAM LUANG GROT GESTORT, 4 GEWONDEN

0
REDDINGMEDEWERKERS MET SUV VAN EEN CLIF BIJ DE THAM LUANG GROT GESTORT, 4 GEWONDEN

~N I E U W S U P D A T E~


CHIANG RAI:- Vanavond om 19:00 uur raakten er vier reddingsvrijwilligers gewond toen hun SUV bij de reddingspogingen van een ckif naar beneden stortte.

De autoriteiten lieten weten dat rond 19.00 uur een chauffeur van een SUV de macht over het stuur kwijtraakte, het zou gebeurd zijn in de buurt Luang Khun Nam Nang Non grot, de chauffeur was totaal onbekend in dit gebied.

Drie inzittenden van het voertuig liepen lichte verwondingen op, de vierde inzittende liep kritieke verwondingen op, de drie lichtgewonde slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht.

De ambulancedienst slaagde er niet in om het zwaargewonde slachtoffer van de onheilsplaats te verwijderen.

De reddingsvrijwilligers waren op weg om een ​​team te versterken.

Buiten lijkt bij de grot lijkt er iets te gebeuren nu ambulances klaar staan ​​bij de ingang.

Een vrouw die beweerde de vrouw te zijn van een zeer hoge functionaris beweerde dat de redding van de jongens aan de gang zou zijn maar haar beweringen konden niet worden bevestigd.

De gouverneur van Chiang Rai, Narongsak Osatanakorn, zou nog steeds in vergadering zijn omtrent de te volgen protocol voor de redding van de jongens.

Update: Om 21:05 uur werd een barrière geplaatst om de toegang tot de grot te belemmeren, er schijnt dus iets aan de hand te zijn.

Olleke Bolleke in Chiang Rai