PROVINCIALE POLITIE CHONBURI LAAT IN DE STAD KHON KAEN EEN HOMOSEXUELE THAISE MAN ARRESTEREN VOOR DE MOORD OP ZIJN VRIENDIN IN SATTAHIP

0
523

~DE APPEL WILLEN WEGDRAGEN~

(Als schoonste erkend willen worden)


SATTAHIP:- Gisteren hield politie majoor generaal Nantachat Suphamongkhon samen met majoor generaal Thitiwat Suriyachai, beiden verbonden aan het korps van de provinciale politie van Chonburi een persconferentie waarin de aankondiging werd gedaan van arrestatie van de 35-jarige Chaiwat van Xeketang.

De 35-jarige Thaise man werd op verzoek van het Provinciaal Hof van Pattaya in Khon Kaen gearresteerd voor het naar verluidt, het vermoorden van de 41 jaar oude Suvimol van Tuksawee. Hij zou haar vermoord hebben door haar 30 keer met een fruitmes gestoken te hebben, het lichaam van de vrouw werd pas na twee dagen ontdekt.

De man werd naar Sattahip teruggebracht voor een reconstructie, deze verliep echter niet vlekkeloos. Familie, vrienden en kennissen van de vermoorde vrouw waren daarbij aanwezig om het gezicht van de Thaise man te zien.

De menigte vloekte en tierde en veroordeelde meedogenloze moord, er moest meer dan 10 politieagenten worden ingesteld om een veiligheid’s cordon om de man te vormen, anders zouden ze hem ongetwijfeld gelyncht hebben.

Majoor generaal Nanthachat Suphamongkhon onthulde dat het een zeer ernstige moord betrof. Uit onderzoek bleek dat mevrouw Suvimol in een motel aangevallen was, de vrouw werd in haar linkerborst, het lichaam en de armen gestoken, de vrouw lag twee dagen onder de achterkant van het bed.

Volgens onderzoek zouden jaloezie van de vrouw de achterliggende reden vormen voor haar dood omdat de man er homosexuele vriendschappen op nahield.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Workpointnews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Workpointnews.com