Home Algemeen PROBEER HET EENS …….EEN PROSTAAT DRANKJE IN CHINATOWN

PROBEER HET EENS …….EEN PROSTAAT DRANKJE IN CHINATOWN

0
PROBEER HET EENS …….EEN PROSTAAT DRANKJE IN CHINATOWN

~OVERDAAD SCHAADT, MIDDELMAAT BAAT~

(Overdrijven is slecht, normaal doen is goed)


BANGKOK:- De vrucht van de kalebas als middel tegen prostaat, nier- en blaasproblemen.De bittere kalebas is tevens een plant met anti-diabetische mogelijkheden, en wordt nu door verwerkt in tabletjes en drankjes die mogelijkerwijs een alternatief voor insuline vormen. Ook als men regelmatig aften in de mond heeft of wil detoxen is de bittere kalebas aan te bevelen zegt men.

Wandel of slenter een keer door Bangkok’s Chinatown (In het begin vanaf de gate) wellicht kom je deze bijzondere winkel van Namtaothong tegen. In Chinatown zit al meer dan een eeuw een winkeltje die een zoet bittere kruidendrank warm serveert en die help om de eetlust te verminderen.

In het jaar 1901, heeft het bedrijf een geneesmiddel ontwikkeld van bittere kalebas goud en verkocht het deur een deur en men opende later de winkel. Ook voor flesjes Herb2O Pink Butterfly Pea kan men hier terecht.

Er is een warme en koude versie, de warme is voor een gezond evenwicht en minder honger -yang energie – en goed voor de prostaat , en die heb ik gedronken! Klanten – mannen en vrouwen – lopen in en uit in de kleine winkel tegenover de UOB bank, en men is geopend van 08.00 tot 22.00 uur. www.namtaothong.com/.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
llustraties: Youtu.be
Content: Bruintje Tip Beer
Bron: Bruintje Tip Beer