Home Featured PREMIER PRAYUTH GAAT HET BETER EN BETER DOEN ALS HIJ HERKOZEN WORDT

PREMIER PRAYUTH GAAT HET BETER EN BETER DOEN ALS HIJ HERKOZEN WORDT

0
PREMIER PRAYUTH GAAT HET BETER EN BETER DOEN ALS HIJ HERKOZEN WORDT

~DE LEUGEN REGEERT~

(leugens worden vaak verteld en vaak geloofd)


BANGKOK – De huidige (en volgende) premier van Thailand, generaal Prayut Chan-o-cha, zegt dat hij ‘het beter en beter’ zal doen als hij herkozen wordt.

Op dit moment  wil hij niet speculeren over de uitslag, omdat het parlement nog geopend moet worden en het van de parlementsleden afhangt of hij herkozen wordt.

Hij zegt dat hij niet begrijpt waarom critici niet kijken naar wat hij gepresenteerd heeft in de laatste 5 jaar als premier. Prayuth noemde de infrastructuur projecten die onder zijn leiding zijn geïntroduceerd en de verbetering van de digitale economie.

Of de vraag of hij gereed is om nog een keer premier te worden gaf hij het pinnige antwoord “En wat dan nog? Moet ik me ziek melden als mij deze positie wordt aangeboden? Vandaag weet ik het nog niet, maar als men mij vertrouwd ben ik gereed.”

Toen hem gevraagd werd wat zijn eerste taak zal zijn als hij herkozen wordt als premier zei hij dat hij de vrede in het parlement zal herstellen, alle parlementariërs moeten samenwerken voor het land.

Een journalist vroeg hem wat zijn definitie van premierschap is. Zijn antwoord: “Alles beter en beter doen.” Zijn definitie van werk is ‘adem, en doe goed voor het volk en het land’.

Thai PBS World