PREMIER PRAYUT CHAN-O-CHA HEEFT VANDAAG DE UITBREIDING VAN DE GROENE BTS LIJN NAAR SAMUT PRAKAN GEOPEND

0
175

~EEN SIGAAR UIT EIGEN DOOS~

(Iemand iets aanbieden dat in feite door de ontvanger zelf is betaald)


SAMUT PRAKAN:- De premier van Thailand, generaal Prayut Chan-o-Cha heeft vandaag het 13 kilometer lange uitbreidingstraject van de groene BTS Lijn tussen Soi Bearing en Samrong in de provincie Samut Prakan geopend, de passagiers zouden daar vier maanden gratis gebruik van mogen maken.

De premier opende het traject tijdens een ceremonie in bijzijn van de ministers van Binnenlandse Zaken en Transport, de gouverneur van Bangkok en enkele directeuren van de Mass Rapid Transit Authority.

“De ingebruikneming van de uitbreiding van het elektrische spoor wordt de hervorming van het openbaar vervoer genoemd, juist omdat de regering al bijna vijf jaar bezig is geweest deze BTS lijn te realiseren.

In zijn toespraak vertelde generaal Prayut dat de groene lijn een nieuwjaarsgeschenk van de overheid aan de mensen was.

Na de openingsceremonie ging de premier aan boord van een trein en reed mee van Samut Prakan naar het station Kheha Samut Prakan. Op het station werd hij begroet door de mensen die hem een hartelijk welkom gaven. Hij vroeg ook naar hun problemen en zei dat de medewerking van omwonenden de overheid in staat zou stellen snel systemen voor grootschalige doorvoer te ontwikkelen.

Hij beloofde dat de overheid snel woningen zou bouwen voor mensen van wie de eigendommen onteigend werden voor dit massale transit project.

De uitbreiding van de groene lijn van Bearing naar Samut Prakan bestaat uit negen stations. De gratis service duurt voort tot 15 april 2019. De tarieven voor de Silom lijn van de Green Line tot Samut Prakan zijn beperkt tot 65 baht.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: PhotosStock
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: tnamcot.com