PRACHTIGE PAARSE BLOEMENPRACHT TIJDENS HET DOK KRACHIAO BLOEMENFESTIVAL IN CHAIYAPHUM TE ZIEN

0
294

~PIMPELPAARS MET EEN GOUDEN RANDJE~

(Een bijzonder mooie ondefinieerbare kleur)


CHAIYAPHUM:- Het Chaiyaphum Dok Krachiao Blooming Festival laat dit jaar de velden van de Siam Tulip, of Dok Krachiao zien, bloeiend in kleur in de Noordoostelijke provincie Chaiyaphum.

Elk jaar trekt dit jaarlijkse festival vele lokale en buitenlandse toeristen om de prachtige roze-paarse bloemen te bewonderen die het landschap in schilderachtige bloemenschoonheid versieren.

De twee belangrijkste plekken voor het bewonderen van de bloeiende Siam Tulip zijn het Pa Hin Ngam National Park in het district Thep Sathit en het nationale park Sai Thong in het district Nong Bua Ra Haew.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) werkt elk jaar samen met de provincie Chaiyaphum aan het organiseren van het Chaiyaphum Dok Krachiao Blooming Festival. Het Pa Hin Ngam National Park en Sai Thong National Park liggen op ongeveer vier uur rijden van Bangkok of vijf uur met de bus.

Afgezien van de Dok Krachiao in al zijn bloeiende majesteit, bieden de parken ook andere schilderachtige natuurlijke landschappen waar u fantastisch van kan genieten.

Het Pa Hin Ngam National Park is genoemd naar zijn vreemde rotsformaties veroorzaakt door erosie en die verschillende vormen aannemen en spelen met de verbeelding, terwijl het 846 meter hoge uitzichtpunt Soed Phaen Din Cliff dramatische vergezichten op het omliggende platteland biedt en ook beroemd is voor zijn ‘zee van wolken’ uitzichten.

Er zijn daar ook een paar middelgrote watervallen. Sai Thong National Park staat bekend om de Sai Thong-waterval met zijn 100 meter lange waterval, terwijl het hoogste punt Khao Phang Hoei is op een hoogte van 1.008 meter.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation