POLITIE VANGT NIET MEDISCHE MARIHUANA IN CHIANG MAI

0
221

~EEN UIL VANGEN~

(Een grote strop hebben)


CHIANG MAI:- De narcotica brigade heeft een Amerikaan en een Thaise vrouw gearresteerd bij invallen in 2 woningen in het district Mae Rim die gebruikt werden voor de verwerking van marihuana. En dat was niet voor medische doeleinden.De politie vond marihuana in allerlei vormen: gedroogd, vloeibaar, in tabletten en ook als planten. In een van de huizen werd een laboratorium aangetroffen om marihuana producten te fabriceren.

De Amerikaan is de heer Joshua Paul Pate, 44, en de vrouw gaat bij name van Ruewornrat, 37.

De arrestaties volgenden na een politieonderzoek van een website dat de verdachten runden om drugs te verkopen. Ze verkochten meer dan niet medische marihuana, ook Dianabal DS en Diazepam.

Ruewornrat was op 23 februari gearresteed toen de politie bij een controle 100.00 van bovenstaande pillen in haar auto aantrof. Het onderzoek breidde zich uit naar het huis waar het laboratorium is gevonden.

Dat leidde weer tot een inval in het andere huis waar de Amerikaan is aangetroffen. Pate is gearresteerd wegens het bezit van drugs en langer blijven dan zijn visum hem toestond. De waarde van de in beslag genomen voorwerpen is Bt 14 miljoen.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: B. Botje in Noord Thailand
Bron: The Nation